Se pot castiga bani la jocurile de noroc?

Tentatia unor castiguri de bani rapid este foarte mare. Majoritatea dintre noi ne dorim o modalitate de a face bani cat mai usor si intr-un timp foarte scurt. Dar se pot castiga bani la jocurile de noroc?

Sper ca in acest articol sa iti pot raspunde la aceasta intrebare, dar sa gasesti si alte sfaturi utile.

Ce sunt jocurile de noroc?

Jocurile de noroc sunt acele activitati la care poti sa castigi bani, insa unde norocul este factorul principal. La jocurile de noroc, ca sa castigi trebuie sa “investesti”.

E ca la o banca. Daca vrei sa scoti o dobanda, trebuie sa faci un depozit.

Asa se intampla si in cazul jocurilor de noroc. Daca vrei sa speri la un castig, trebuie sa depui niste bani si sa-ti incerci norocul.

Jocurile de noroc mai sunt numite si jocuri de hazard. Cuvantul “hazard” vine din araba care inseamna “joc cu zaruri”. Adica pierderile si castigurile depind foarte mult de hazard, de intamplare.

Jocurile de noroc sund de mai multe tipuri:

  • jocuri de cazino online
  • jocuri de cazino stradal
  • pariuri sportive
  • jocuri/sporturi virtuale
  • loto
  • poker holdem
  • altele

In aceaste categorii de jocuri de noroc sunt unele activitati care sunt considerate de multi ca nefiind jocuri de noroc. Cele mai controversate fiind in acest caz poker-ul holdem si pariurile sportive.

Se considera ca la aceste doua jocuri de noroc (poker si pariuri), nu “hazardul” este factorul decisiv pentru a castiga bani. Matematica, studiul si informatiile sunt factori considerati primari in lumea poker-ului si al pariurilor sportive.

Dependenta jocurilor de noroc

Cele mai multe studii efectuate au aratat ca marea majoritate a pasionatilor de jocuri de noroc isi petrec timpul cu aceasta activitate pentru a se relaxa.

Totusi, dupa cum arata si multe cazurile, acestea pot crea o dependenta si pot schimba comportamentul jucatorilor.

Intre pasiune si dependenta e doar un pas, asa ca e foarte important ca pasionatii de jocuri sa faca diferenta dintre cele doua.

Jocurile de noroc pot crea dependenta prin faptul ca se asociaza cu castiguri rapide. De cele mai multe ori, indivizii care sunt in aceasta categorie sunt cei fara studii sau cu studii medii.

Ei cred ca se pot castiga bani rapid, fara cunostinte si pe termen lung. Din pacate, acest lucru nu este posibil si cei mai multi ajung intr-un impas financiar.

Se pot castiga bani la jocurile de noroc?

Nu are rost sa fiu pueril sa spun ca NU se pot castiga bani. Cred ca toata lumea a citit sau a vazut la televizor persoane care s-au imbogatit peste noapte cu ajutorul jocurilor de noroc.

Din pacate acest procent este foarte mic, iar cei mai multi ajung sa piarda.

Totusi, exista cateva modalitati ca sa-ti cresti sansele de castig. De exemplu poti sa alegi poker-ul holdem sa sa incerci pariurile sportive.

Daca iti plac jocurile de cazino, trebuie sa studiezi sa inveti cum functioneaza. Doar asa poti sa intelegi “mecanismul” din spatele lor si sa aplici unele strategii.

Oricum, atata timp cat o sa ramai la stadiul de relaxare, cred ca totul va fi ok. Iar daca vrei sa speri sa castigi, sa ai sanse reale, iti recomand sa studiezi mult.