De unde cumperi haine de firma ieftine

Daca vrei sa-ti cumperi haine de firma ieftine, ai o alternativa destul convenabila si aproape de Romania. Poti ajunge cu Masina sau, de ce nu, chiar cu avionul, daca gasesti bilete la pret redus. In plus, poti lega aceasta zi de shopping de un city break, pentru ca un oras foarte mare se afla la doar 48km. Da, presupun ca ti-ai dat seama despre ce loc este: Parndorf, raiul iubitorilor de haine de firma.

Ca sa ajungi la Parndorf ai nevoie de aproximativ 4 ore si 30 de minute de la iesirea din Romania, de la vama Nadlac. Ca si bonus, poti face o oprire scurta in Budapesta, sau (iti recomand obligatoriu), la restaurantul Paprika, poate cel mai faimos han din Ungaria. Dupa ce ai infulecat mancarurile traditionale unguresti, vei mai face doar cateva minute pana la Parndorf. Denumirea oficiala a outlet-ului este McArthur Glen Designer Outlet in Parndorf, iar site-ul oficial il gasesti AICI (site-ul este si in limba romana).

Ce branduri gasesti la Parndorf. Mai bine spus ar fi ce branduri nu gasesti; ai 156 de magazine, printre care Adidas, Burberry, Converse, Diesel, Dolce & Gabbana, Geox, Hugo Boss, Levi’s, Nike, New Balance, Tommy Hilfiger si muuulte altele. Iar daca nu te-ai oprit la Restaurantul Paprika, nu-ti fa probleme, tot aici vei gasi 12 restaurante.

Cum ajungi la Parndorf. Mai jos ai o harta, dar cum tehnologia a evoluat, iti bagi pe Waze sau Google Maps adresa si asta e :). Dar si fara GPS nu ai cum sa ratezi outlet-ul, daca mergi pe A4 catre Viena (sunt indicatoare la tot pasul). Atentie, duminica este inchis!Cum ajungi la Parndorf

Cand sunt reduceri la Parndorf. Preturi bune si promotii sunt tot timpul anului, dar cele mai bune preturi le gasesti la sfarsitul iernii iernii si verii. Evident, motivul…pentru atunci se fac lichidarile de stock-uri la hainele din sezonul gata terminat. In aceasta perioada gasesti preturi foarte foarte mici la brandurile de lux.