De unde cumperi haine de firma ieftine

Daca vrei sa-ti cumperi haine de firma ieftine, ai o alternativa destul convenabila si aproape de Romania. Poti ajunge cu Masina sau, de ce nu, chiar cu avionul. Asta daca gasesti bilete la pret redus.

In plus, poti lega aceasta zi de shopping de un city break. Pentru ca un oras foarte mare se afla la doar 48km. Da, presupun ca ti-ai dat seama despre ce loc este: Parndorf, raiul iubitorilor de haine de firma ieftine.

Cum ajungi la Parndorf?

Ca sa ajungi la Parndorf ai nevoie de aproximativ 4 ore si 30 de minute de la iesirea din Romania, de la vama Nadlac.

Ca si bonus, poti face o oprire scurta in Budapesta. Eventual si una la restaurantul Paprika, poate cel mai faimos han din Ungaria.

Dupa ce ai infulecat mancarurile traditionale unguresti, vei mai face doar cateva minute pana la Parndorf.

Denumirea oficiala a outlet-ului este McArthur Glen Designer Outlets. Iar site-ul oficial il gasesti AICI (site-ul este si in limba romana).

Mai jos iti pun o harta. Dar cum tehnologia a evoluat asa mult, iti recomand Waze sau Google Maps. Introduci adresa: Designer Outlet Strasse 1, Parndorf. De fapt cred ca e suficient sa pui doar Parndorf. Nu ai cum sa te pierzi pentru ca sunt foarte multe indicatoare.

Atentie, duminica este inchis!

Cum ajungi la Parndorf

Ce haine de firma ieftine gasesti in Parndorf?

Cre ca intrebarea corecta era: ce branduri nu gasesti? Ai nu mai putin de 156 de magazine!

Printre care amintesc doar Adidas, Burberry, Converse, Diesel, Dolce & Gabbana, Geox, Hugo Boss, Levi’s, Nike, New Balance, Tommy Hilfiger si muuulte altele.

Iar daca nu te-ai oprit la Restaurantul Paprika, nu-ti fa probleme, tot aici vei gasi si 12 restaurante.

Cand sunt reduceri la Parndorf

Preturi bune si promotii sunt tot timpul anului. Dar cele mai bune oferte sunt la sfarsitul iernii si verii.

Evident, motivul…pentru atunci se fac lichidarile de stock-uri la hainele din sezonul gata terminat. In aceasta perioada gasesti preturi foarte foarte mici la brandurile premium si de lux.

Stiu ca mai toata lumea din Romania spune ca la Parndorf gasesti preturi foarte bune la haine. Asa si e! Confirm si eu acest lucru.

DAR, acest lucru se intampla doar la colectiile anterioare. Rareori o sa gasesti reduceri importante la colectiile noi. Spun asta ca sa fie clar pentru toata lumea.

Unde mai gasesti haine de firma ieftine

Stiai ca in Romania avem un singur outlet asemanator cu cel din Parndorf? Este vorba de Fashion House Outlet. Daca vrei sa-i faci o vizita, trebuie sa mergi la West Park Militari. Mai exact, la intrare in Bucuresti dinspre Pitesti. Aici vei gasi 60 de branduri, atat locale, cat si internationale.

Printre cele mai bune outlet-uri din Europa mai trebuie sa amintesc si de Pellettieri d’Italia, D’Magazine Outlet si Marni Outlet.

Insa daca vrei sa treci la un alt nivel, poti face o calatorie pana in America 🙂 . Acolo o sa gesesti peste 350 de asemenea magazine. Reducerile de cele mai multe ori sunt foart mari, ajungand chiar si pana la 90%.