Totul despre casele de pariuri online

Daca unii economisesc banii, altii ii cheltuie. Nu stiu daca cu cap sau nu, dar cert este ca-i “investesc” la pariuri. Din acest motiv am decis sa scriu acest articol si sa va spun totul despre casele de pariuri.

Jocurile de noroc s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Fie ca vorbim de cazinouri sau case de pariuri. Mai nou, cred ca la fiecare farmacie avem cate o agentie de pariuri. Exagerez putin, dar cert este ca avem un numar tot mai mare de case de pariuri stradale.

Casele de pariuri online si stradale

Daca cei mai tineri aleg sa pariezi online, cei care sunt obisnuiti mai putin cu tehnologia inca merg pe vechiul sistem. Adica ce-i in mana nu-i minciuna. Asa ca pariaza clasic, adica merg fain frumos cu biletelul cu meciuri si coduri si pariaza la casele de pariuri stradale.

Cei mai tineri, fac totul pe telefon. Avantajul caselor e pariuri online este ca-ti ofera mobilitate…dar si confort. Nu trebuie sa te deplasezi niciunde. Poti paria direct de pe orice dispozitiv, fie el mobil, laptop sau calculator.

Un exemplu este casa de pariuri NetBet. Iti faci un cont in cateva minute, faci o depunere in cateva secunde…si gata. Doar trebuie sa fii inspirit sis a alegi ce suma vrei sa pariezi.

Pe langa confort, un alt mare avantaj este bonusul de bun venit. Practic la deschiderea unui cont nou o sa primesti o promotie, un bonus. Bonus Superbet iti ofera o suma de bani la deschidera unui cont la casa de pariuri Superbet.

La ce case de pariuri poti paria

Atentie mare unde iti faci cont. Conform legii din Romania, trebuie sa pariezi doar la agentiile care au licenta de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

NU trebuie sa-ti faci cont la casele de pariuri care nu au licenta. Atentie: poti sa fii amendat.

In plus, nu vad nici un motiv de ce ai paria la o agentie de pariuri fara licenta. Pe piata din Romania avem cei mai mari jucatori din industria jocurilor de noroc. Deci ai de unde allege, fara sa fii nevoit sa pariezi la o casa de pariuri din strainatate.

Ca sa verifici daca o agentie are licenta, iti recomand sa verifici in partea de jos a site-ului daca aceasta are numarul de licenta ONJN si logo-ul acestei institutii. Daca nu gasesti aceste informatii, NU iti deschide cont si nu paria bani.

Sunt sigure pariurile online?

Fara doar si poate, DA. Atunci cand iti depui banii in contul de pariuri, e ca si cum ai face o plata cu cardul. Doar ca in acest caz banii transferati ii si poti gestiona. Mai simplu, e ca si cum ti-ai transfera banii dintr-un cont in altul.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca banii tai o sa dispara. Agentiile de pariuri online sunt verificate de ONJN. Totul se desfasoara conform legii.

Desigur, ca si in cazul unor plati cu cardul, nu este exclus ca banii pe care vrei sa ii transferi sa ajunga in locuri nedorite. Exista o sansa extrem de mica sa se intample, dar mai bine sa fii atent daca ai o conexiune securizata (de exemplu sa ai acel lacat in bara de navigare a browser-ului).

In rest, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Oricum, daca depui banii si acestia nu apar in cont, poti anunta banca la care ai cardul si tranzactia o sa fie anulata.

Are rost strici banii la pariuri sportive?

Acuma…daca esti pasionat de fotbal, eu zic ca e mai palpitant sa si pariezi. Nu trebuie sa pariezi sume de sute de lei. Daca o sa pariezi 5, 10 lei, nu cred ca e nimic rau.

Evident, daca te tine buzunarul, poti paria si mai mult. Insa nu uita: nu paria niciodata mai mult decat poti pierde. Este o egula in lumea pariurilor.

Nu trebuie sa crezi ca poti trai din pariuri. Intradevar, pariurile sunt altceva in comparative cu jocurile de casino, dar pana la urma si acestea nu sunt modalitati sigure de a castiga bani.

Mult success!