Cel mai mare mall din Europa

Cel mai mare mall din Europa are peste 300 de magazine si 17 cinema-uri 3D. Te-am facut curios? Iti doresti sa afli unde gasesti acest mall?

Ei bine, nu te mai tin in suspans! Acesta se afla in Estul Londrei.

Acolo s-a deschis centrul comercial Stratford Westfield care este cel mai mare mall din Europa.

Asa cum am mai spus, acesta este dotat cu 300 de magazine, 70 de baruri si restaurante, 5000 de locuri de parcare si 17 cinema-uri 3D.

Despre cel mai mare mall din Europa

Despre cel mai mare mall din Europa

Mall-ul Stratford Westfield are toate magazinele care te-ar putea interesa: H&M, Prada, Adidas, Aldo, Nike, Zara, dar si multe altele.

Nicole Scherzinger a fost cea care a dat startul la distractie in mall cu un concet uimitor in cinstea celor 200.000 de oameni prezenti.

Mall-ul are o suprafata pentru comercianti de 170.000 de metri patrati, o dimensiune impresionanta. De altfel, acesta a fost declaratsi cel mai mare mall din Europa.

Asa ca, daca vrei sa-l vizitezi, incepe sa economisesti ceva bani, pentru ca sigur vei avea nevoie. 🙂 Pe langa faptul ca este cel mai mare mall din Europa, acesta mai are si "dezavantajul" ca este situat in unul din cele mai scumpe orase ale lumii.

Poti sa ajungi la mall cu masina, taxiul si mijloacele de transport in comun. Daca alegi sa mergi pana la statia Stratford, atunci poti ajunge in acest mall chiar si pe jos.

Daca ti-ai inchiriat o masina, locurile de parcare nu vor fi o problema. Asta pentru ca vei avea la dispozitie nu mai putin de 4500 de locuri de parcare. Atientie, acestea sunt cu plata.

In urma studiilor efectuate s-a demonstrat ca mall-uri mai mici ca in Romania mai exista doar in Ungaria si in Bulgaria. In aceste tari proiectele comerciale au suprafate de circa 66.000 de metri patrati.

Ce alte mall-uri mai gasim in Europa?

Ce alte mall-uri mai gasim in Europa?

Iti doresti sa afli unde mai gasesti mall-uri mari in Europa? Atunci hai sa descoperim impreuna.

Mega Belaya Dacha este cel mai mare mall din Rusia, dezvoltat in doua faze care au fost finalizate in anii 2005 si 2007.

Acest mall are o suprafata inchiriabila de peste 180.000 de metri patrati.

In Franta vom gasi cel mai vechi centru comercial, Belle Epine, finalizat in anul 1971. Acest mall are o suprafata inchiriabila de peste 140.000 de metri patrati si este situat in apropierea aeroportului Orly.

In acest mall vei gasi numeroase magazine precum: Zara, galeriile Lafayette, H&M, Fnac, Carrefour, dar si multe altele.

In Germania cel mai mare mall este Ruhr-Park din Bochum. Acesta a fost inaugurat in anul 1964 si extins in 2001.

Mallul are o suprafata inchiriabila de 126.000 de metri patrati si include magazine precum: Kaufland, Media Markt, C&A, H&M.

In Portugalia (in Amadora) exista proiectul Dolce Vita Tejo finalizat in anul 2009. Este o investitie de 300 de milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 122.000 de metri patrati.

Printre magazinele prezente aici enumeram Zara, Go Sport, Leroy Merlin, dar si multe altele.

In Cehia cel mai mare mall este Olympia Centrum din Brno care are o suprafata inchiriabila de 109.500 de metri patrati. Printre magazinele prezente aici enumeram: H&M , Kika, Albert, Hervis sau C&A.

In Ungaria vom gasi Arena Plaza, situat in Budapesta, cu o suprafata inchiriabila de 68.000 de metri patrati. In acest mall vei gasi magazine precum: H&M, C&A, Peek & Cloppenburg, etc.

In Polonia, mall-ul Manufaktura din Lodz are o suprafata inchiriabila de 109.500 de metri patrati. In acest mall vei gasi magazine precum: Leroy Merlin, Electro World, Zara sau H&M.

In Bulgaria cel mai mare mall il gasim in Sofia si este denumit The Mall. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 66.000 de metri patrati si magazine precum: Carrefour, Zara si multe altele.

Mallul din Bulgaria are aproximativ 180 de magazine, 6 etaje dar si o parcare de 2.800 de locuri.