Cum alegi creditul rapid potrivit pentru tine?

E clar ca la un moment dat ai nevoie de o suma de bani pentru o urgenta. Uneori poate fi vorba despre o suma mica, alteori despre o suma ceva mai mare, cam cat un salar pe o luna, sau chiar mai mult.

Important este ca ai nevoie de cativa bani pe care, evident, nu ii ai in acel moment. Ce faci?

Cum alegi creditul rapid potrivit pentru tine?

Cum alegi creditul potrivit?

Primul gand e sa mergi la familie, la prieteni, oriunde te gandesti ca poti avea succes pentru a gasi suma de care ai nevoie, pentru ca aici, de cele mai multe ori, nu va trebui sa platesti dobanda si te vor astepta mai mult pentru returnarea banilor.

Insa de multe ori nu se potrivesc planurile. Si dupa ce ai pierdut suficient timp facand o lista si sunand in stanga si in dreapta, nu ti-a mai ramas timp sa mergi la banci ca sa cauti oferta cea mai potrivita pentru creditul tau.

In randul bancilor, se numeste credit de nevoi personale. Si nu intotdeauna este atat de rapid pe cat ti-ai dori.

Norocul tau e ca sunt si alte solutii. Sunt institutii financiare nebancare (IFN-urile) care ofera credite rapide online fara acte. Si nu fac asta pentru ca sunt inconstiente, ci pentru ca au o dobanda mult mai mare decat bancile.

In acest fel isi acopera riscurile pe care si le asuma prin aceasta rapiditate cu care aproba creditele si prin lipsa actelor necesare pentru contractare.

Deci sunt atat avantaje, cat si dezavantaje, depinde doar de ce ai tu nevoie.

Daca timpul te preseaza, trebuie sa inchizi ochii la dobanda si sa incepi sa te gandesti cum vei face sa platesti cat mai repede creditul pentru a plati cat mai putina dobanda.

Ce poti face cand vrei un credit rapid?

Ce poti face cand vrei un credit rapid?

Am spus fara acte? Totul este relativ aici. Chiar daca la banci ar fi nevoie mai multe acte, nici aici nu poti sa vezi banii fara niciun act.

E nevoie de un act de identitate, ca sa faci dovada legitimitatii tale, dar si de o dovada a faptului ca lucrezi si-ti castigi cumva existenta. Dar asta se poate face relativ usor, cu un extras de cont din care sa reiasa ca incasezi bani constant.

Panica apare doar atunci cand iti dai seama ca exista mai multe IFN-uri din care sa alegi, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Si ca sa poti lua o decizie informata, s-a realizat si un comparator pentru acestea, unde sa poti vedea foarte simplu care sunt variantele din care poti alege ce se potriveste cel mai bine pentru tine. Si se numeste Finaton.

Daca mai ai intrebari, sigur vei gasi raspunsuri la Finaton. Are toate informatiile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivita.