Aplicatie lista cumparaturi

Cu totii ne "lovim" de problema cumparaturilor in fiecare saptamana. Sper sa vin in ajutoul tau cu acesta articol, pentru ca vreau sa-ti spun o aplicatie lista cumparaturi care iti va usura aceasta activitate.

Unul din sfaturile importante cand vrei sa economisesti bani lunar este sa-ti faci o lista atunci cand mergi la cumparaturi.

Acest lucru te va ajuta sa cumperi doar ce ai nevoie. In plus, nu vei uita ce produse trebuie sa cumperi, asa ca nu vei avea batai de cap cu sotia sau iubita. 🙂

De ce ai nevoie de o aplicatie la cumparaturi?

De ce ai nevoie de o aplicatie la cumparaturi?

Dupa cum spuneam, scopul unei aplicatii pentru cumparaturi este acela ca sa-ti reaminteasca ce ai nevoie sa cumperi. Insa pe langa acest aspect, mai sunt si alte beneficii.

Cel mai important pentru mine a fost faptul ca m-a ajutat sa economisesc. Am inceput sa fiu mai organizat si sa cumpar doar pentru ce am venit.

Desigur, mai gasesc unele produse la promotii si mai deviez de la lista. Dar per total cumpra in proportie de 90% doar ce este in aplicatie lista cumparaturi.

Al doilea beneficiu pe care vreu sa ti-l spun este ca poti sa actualizezi aceasta lista virtuala oricand. Adica pe tot parcursul unei saptamani.

Cand iti amintesti ceva, intri in aplicatie lista cumparaturi si notezi ce ai nevoie. Nu trebuie sa scrii pe foi, sa cauti un pix si alte lucruri de acest gen. Totul se face extrem de rapid si simplu.

Nu in ultimul rand, un aspect extrem de interesant, este faptul ca o poti partaja cu familia! Faci lista, iar apoi o trimiti persoanei care merge la cumparaturi.

Persoana primeste lista, dar poate si bifa ce a cumparat. In tot acest timp tu poti vedea ce a reusit sa cumpere si ce nu.

De asemenea, in caz ca-ti mai amintesti ceva, lista o poti actualiza in timp real.

Recomandare aplicatie lista cumparaturi

Recomandare aplicatie lista cumparaturi

Inca de la inceput vreau sa-ti spun ca acest articol NU este sponsorizat. Vreau doar sa-ti spun ce aplicatie lista cumparaturi folosesc eu.

Desi in magazinul de aplicatii pe Android sau iOS gasesti foarte multe astfel de aplicatii, daca vrei sa mergi la sigur iti recomand Listonic.

Sunt sigur ca sunt si altele la fel de bune, dar aceasta imi place ca este gratuita si intruneste cerintele de care am nevoie.

Exista si versiunea PRO, adica pe bani, dar cea gratuita (pe care o folosesc si eu) isi face perfect treaba. Apar uneori cateva reclame, dar acestea sunt mici si nu deranjeaza.

Pe langa faptul ca poti partaja lista de cumparaturi, imi place foarte mult ca primesc notificari cand lista facuta se actualizeaza. Adica atunci cand se adauga un produs.

De asemenea, Listonic are o functie de mare ajutor. La crearea listei de cumparaturi iti va sugera ce produse ai adaugat pe lista in trecut. In acest fel vei putea adauga produsele mult mai rapid.

Beneficiile aplicatiei de cumparaturi

Stiu ca pare un lucru mic si neinsemnat. Dar o astfel de aplicatie chiar are multe beneficii.

Ca sa sumarizez acest articol, iata care sunt principalele beneficii:

  • lista de cumparaturi se face foarte rapid
  • poti partaja lista cu familia sau prietenii
  • poti bifa cand ai cumparat un produs
  • aplicatia Listonic este gratuita
  • primesti notificari cand se actualizeaza lista
  • poti adauga fotografii la produse
  • economisesti bani foarte simplu