De ce sa iti amanetezi masina la un amanet auto?

Multe persoane cand au nevoie de bani se intreaba daca pot sa amaneteze masina proprie. Raspunsul este da! Poti amaneta masina, motocicleta sau barca proprie la o agentie de amanet auto.

In acest fel, obtii banii instant!

Pentru multi dintre noi, vehiculele noastre sunt cel mai valoros lucru pe care il detinem in afara de acoperisurile deasupra capetelor noastre, asa ca daca ai nevoie de o suma mare de bani, amanetarea unei masini la o agentie de amanet masini poate fi cea mai evidenta alegere.

De ce? Pentru ca beneficiezi de:

  • Acces rapid la numerar

Alte tipuri de imprumuturi, inclusiv imprumuturile bancare traditionale, pot dura cateva saptamani pana la asigurare. Poate fi necesar sa completezi formulare detaliate, sa gasesti si sa trimiti documente justificative, sa participi la un interviu si sa astepti finalizarea unui proces de aprobare indelungat. Chiar si dupa aprobarea unui imprumut, poate dura cateva zile inainte ca acesta sa se reflecte in contul tau.

In cazul amanetarii unui vehicul la agentia de amanetauto.com, poti obtine fondurile de care ai nevoie in in aceeasi zi in care soliciti imprumutul.

  • Fara verificari de credit sau intrebari invazive

Amanetarea masinii este un exemplu de asigurare a unui imprumut bazat pe active. Deoarece activul (vehiculul) serveste drept garantie pentru imprumut, creditorul nu are niciun interes pentru istoricul tau de credit sau alte informatii financiare.

Aceasta inseamna ca, aceasta nu va afecta nici suma imprumutului care ti se ofera, care va depinde pur si simplu de valoarea vehiculului tau.

  • Proces confidential

Cu amanetauto.com, procesul de amanet al masinii este complet confidential. Nu sunt furnizate birourilor de credit, institutiilor financiare sau altcuiva informatii cu privire la tranzactie, care sunt doar intre tine si agentie.

  • Nu trebuie sa vinzi masina

Nu este intodeauna solutia optima sa vinzi masina, din motiv ca acest lucru ar putea insemna pierderea financiara din cauza unei vanzari grabite. De asemenea, s-ar putea sa regreti despartirea de un vehicul mai tarziu, atunci cand ai cu adevarat nevoie de el.

Un avantaj al amanetarii masinii este ca, odata ce ai rambursat suma imprumutului si comisionul, vehiculul iti va fi returnat, in aceeasi stare in care ai lasat-o, ca tu sa il poti conduce mai departe.