Apa potabila, ca de izvor, la 0.04 lei/litru

Cred ca nu sunt singurul care se confrunta cu problema apei potabile. Aici ma refer mai ales la plimbatul cu bidoane si sticle, ca sa nu vorbim si de costul unei ape de calitate.

Din acest motiv azi vreau sa-ti spun cateva cuvinte despre Filtru de apa potabila 3M Aqua-Pure Complete.

Idea acestui sistem de filtrare este foarte simpla: sa ai apa de cea mai buna calitate, fara sa mai cumperi din supermarket. Totul la un pret foarte redus.

De ce sa cumperi un filtru de apa potabila?

De ce sa cumperi un filtru de apa potabila

Investitia initiala poate nu e asa mica. Dar sa fim serios, o suma de aproximativ 500 Ron nu cred ca e o mare avere.

Mai ales ca (ce ma deranja pe mine cel mai mult) nu va trebui sa cari baxurile de apa. Ce sa mai spun de cei care stau la etaj, cum e si cazul meu.

Insa doar acum vine partea cea mai buna. Cu un cartus de rezerva poti filtra pana la 4000 litri de apa potabila.

Asta inseamna ca daca rezerva costa 148 lei, un litru de apa potabila ar costa mai putin de 0.04 lei! Apropo, cand scriu articolul observ ca e la reducere, 139 lei. Deci chiar mai ieftin.

Da, da. Ai citit bine! In loc sa platesti 2.5 lei pe 2 litri de apa din magazin, vei plati DOAR 0.08 lei, direct de la robinet.

Tehnologia 3M Aqua-Pure Complete

Tehnologia 3M Aqua-Pure Complete

Pentru cei carcotasi si sceptici, tehnologia de purificare cu carbune activ 3M Aqua-Pure este un lider in industria filtrarii apei si a substantelor chimice.

Aceste filtre sunt alcatuite din mai multe tipuri de carbune activat, agenti de eliminare a metalelor grele, lianti si alte materiale.

De asemenea, produsul are Certificare FDA CFR-21. Acesta este cel mai inalt standard de certificare privind materialele folosite in industria alimentara.

Dar si Certificare NSF International. Este o organizatie non-profit, lider in domeniul testarii si certificarii autorizate a sistemelor de tratare a apei.

Avantaje 3M Aqua-Pure Complete

  • Apa potabila, de cea mai buna calitate. Ca de izvor
  • Nu mai trebuie sa cari sticlele si baxurile de apa
  • Pret extrem de redus per litru de apa. Mai putin de 0.04 lei
  • Esti mai prieten cu mediul inconjurator. Nu va trebui sa arunci sticlele de plastic
  • User de folosit, iar cartusul se schimba in doar cateva secunde
  • Sistemul de filtrare include un robinet la care se conexteaza filtrul, capul de conectare, cartus si toate accesoriile necesare montarii

Verifica pretul AICI