Card Revolut pareri – 5 motive sa-ti faci unul

In mod sigur ai auzit de Revolut pana in acest moment. Daca nu, iti voi spune eu mai multe informatii. De fapt acesta este si scopul articolului Card Revolut pareri – 5 motive de ce sa-ti faci unul.

Vreau sa-ti dau cateva motive de ce ar fi indicat sa-ti faci si tu unul. Vreau sa mentionez inca de la inceput ca acest articol nu este platit. Cei de la revolut nu ne-au contactat sa scriem un asemenea articol. Sunt doar pareri personale, pentru ca si noi folosim cardul Revolut.

Ce este Revolut

Revolut a fost lansat in Romania in luna iulie a anului 2015. Practic este o aplicatie online care poate fi folosita drept un cont bancar sau un portofel electronic. Evident, acestui cont bancar este atasat si un card.

Cu ajutorul acestui card iti poti gestiona foarte simplu si rapid banii oriunde te-ai afla in lume. Cardul Revolut iti ofera toate posibilitatile pe care le ofera orice banca! Exceptie, sa iei un credit. Si poate mai sunt cateva minore.

Card Revolut pareri personale

Chiar daca a aparut de cativa ani in Romania, eul il folosesc doar din 2018. L-am incercat atat la noi in tara, cat si in strainatate.

Mentionez ca in aceasta perioada am calatorit doar in Europa. Nu-mi pot da cu parerea despre acest card cum functioneaza in SUA sau Asia, de exemplu.

Transfer de bani instant catre alti utilizatori Revolut

Iti poti crea contul Revolut cu cea mai mare usurinta, ai nevoie doar de telefon si de cateva minute libere.  Dupa ce ai instalat aplicatia Revolut, urmezi pasii de siguranta de la inceput, dupa care introduci o poza cu tine si o poza cu buletinul.

Pasul urmator este sa conectezi contul Revolut cu un card personal. De ce? Pentru ca de pe cardul tau personal o sa depui pe cardul Revolut.

Ca sa activezi practic contul, trebuie sa transferi 50 Ron. Acest lucru este foarte simplu. O sa ai un buton in aplicatie cu Add money. Apesi pe el, scrii suma si apesi inca un buton. GATA! Contul si cardul Revolut este alimentat.

Atentie, nu te speria ca acesti 50 Ron sunt o taxa sau ceva de genul. Acei 50 Ron ii poti folosi la ce doresti. Apoi iti poti comanda si cardul fizic. Ca sa primesti cardul fizic gratuit, fa-ti cont de pe ACEST link. In fucntie de promotiile curente, poti sa primesti chiar un bonus, constand intr-o suma de bani. Cel mai des ei ofereau 50 Ron.

Practic depui 50 Ron. Primesti inca 50 Ron gratis + cardul fizic gratuit.

Iar de aici nimic mai simplu. Poti transfera bani instant catre ceilalti utilizatori Revolut. AI nevoie doar de numarul lor de telefon.

Stii foarte clar unde se duc banii tai si cati ai cheltuit

Pentru a stii exact ce se intampla cu banii tai si pe ce i-ai cheltuit te poti folosi de functia Analytics.

Aici iti va aparea tot ce ai platit cu cardul, iar platile sunt impartite in categorii. In aceast meniu vei vedea clar cat ai cheltuit pe biletele de avion, in restaurante si asa mai departe.

In cazul in care iti doresti sa economsesti bani, Revolut are o solutie si pentru asta. Mai exact, ai o pusculita digitala pe nume Vault. Selectezi suma pe care doresti sa o pui deoparte lunar iar aplicatia iti va lua aceasta suma din cont (atunci cand faci plati) si o va pune la economii.

Poti schimba Lei in 29 de monede din intreaga lume

Cu ajutorul aplicatiei Revolut poti schimba din lei in 29 de monede din intreaga lume. Totul se face instant, in doar cateva secunde. In plus, nu doar ca poti sa schimbi din lei in alte monede, ba mai mult poti sa ai conturi in respectivele valute.

Cursul valutar este unul in timp real si vei observa ca acesta se modifica de la o zi la alta. Un mare beneficiu a Revolut-ului este cursul valutar. Acesta este printre cele mai bune din Romania. Practic este apropiat de cursul BNR, nu cum fac celelalte banci.

In cazul in care la finalul calatoriei ramai cu bani in cont cu o alta moneda, poti transfera in lei. Evident, la acelasi curs valutar foarte bun. Fara comision!

Primesti notificari pe telefon

De fiecare data cand faci o plata cu cardul Revolut vei primi o notificare pe telefon. In cazul in care o plata este respinsa, primesti notificare in care vei fi anuntat ca nu s-a efectuat plata.

Serviciul de notificari este gratuit! De asemenea, tot prin telefon poti sa aprobi unele plati sau chiar sa blochezi transferuri nedorite de bani.

Datele tale sunt mereu protejate

Cu Revolut ai siguranta ca toate datele tale sunt mereu protejate.  Sunt mai multe tipuri de card pe care ti le poti face:

  • standard
  • premium
  • metal

Acestea au beneficii diferite si te ajuta in functie de cat de mult calatoresti. Mai mult, in functie de cardul pe care-l alegi (doar cel standard e gratuit), ai protectii de siguranta in cazul in care faci plati.

Oamenii aleg aceasta aplicatie online deoarece este sigura si le ofera foarte multe facilitati. Parerile oamenilor sunt impartite, dar vei vedea ca marea majoritate recomanda acest card pentru increderea oferita si pentru faptul ca se utilizeaza foarte usor.